Båtspill

Båtspill kan være like spennende og actionfylte som bilspill, som de fleste er kjent med. Båtspill finnes i mange varianter, fra enkle barnespill til spill som er mer kompliserte og vanskelige.

På nettsiden Fog finner du et helt lass av morsomme båtspill. Du kan velge mellom racerbåter, seilbåter eller ubåter, Det dukker også opp piratbåter og robåter. Ocean Drift Racing er et fartsfylt spill med racerbåter. Dette spillet er både kjent og populært. Miniboat Racers er også et racerbåtspill. Andre båtspill med fart og spenning er Rib Challenge og Water Run.

I Subs Away dykker du under vann. Dette spillet er kjent for å være engasjerende. Et annet ubåtspill er Deep Diver 2. Sandcastle er et skytespill. Hook Line and Sinker er et fiskespill. Blow Fishing er også et slags fiskespill, men er helt annerledes oppbygd. Hvis du liker fiskespill, vil du nok også sette pris på Reel Fishing og Fisher.

Spillespill.no er en annen side som tilbyr mange spennende båtspill. Eller du kan gå inn på SpilleGratis.com, og oppleve spenning og moro der, med båtspill og andre spill.

Andre underholdende spill er slots, som er de mest populære onlinespillene. Spill som Mermaids Millions og Fishy Fortune kan spilles hos Norgesautomaten. Handlingen i Mermaids Millions er lagt til en magisk undervannsverden med mytiske vesener. Spillet har hele 15 innsatslinjer, som gir deg ekstra mange vinnersjanser. Dette er et spennende spill med fin grafikk og doble jackpotmuligheter. Fishy Fortune er et spill med ganske lave innsatsbeløp, derfor passer det fint for nybegynnere, og for de som bare spiller for moro skyld.

Du kan også spille Battleship på nettet. Battleship er et velkjent spill som både finnes som dataspill og brettspill. Målet er å senke motstanderens båter.